ALWAYS BEAUTIFUL
BILTHOVEN

Bel ons op: 0643990667

Botox

Botox verzacht rimpels door sterke spieraktiviteit te verminderen.
Botox is de merknaam voor Botuline toxine. Botuline toxine blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, zodat deze tijdelijk minder krachtig wordt. Na enkele maanden herstelt de spieraktiviteit volledig.

Waarvoor gebruiken we Botox?
We gebruiken Botox voornamelijk voor het verminderen van fronsrimpels en voorhoofdsrimpels, het verzachten van lachrimpels en kraaienpootjes en het ontspannen van een ongewenste gezichtsuitdrukking zoals bijvoorbeeld sterk ingetrokken mondhoeken.

De Behandeling
Het hyaluronzuur wordt vlak onder het huidoppervlak geinjecteerd om de steunende collageen en hyaluronzuurlagen die zijn afgenomen te vervangen. Het ondersteunt uw huid onmiddellijk, strijkt rimpels glad en verbetert de lijnen in uw gezicht.

De behandeling
De behandeling met Botox is nagenoeg pijnloos. Met een dunne injectienaald brengt de arts Botox aan in de spier die de rimpel of ongewenste gezichts-uitdrukking veroorzaakt. De injectie geeft slechts een licht branderig gevoel.

Direct na de behandeling is de huid wat rood en gezwollen. Dit is na ongeveer een uur verdwenen.

Het resultaat
Het resultaat van de behandeling is al na drie tot zes dagen te zien. De huid ziet er zichtbaar ontspannen uit en de rimpel wordt minder diep. Na veertien dagen is het effect optimaal. Het effect van de Botox behandeling houdt drie tot vier maanden aan. Naarmate de Botox behandeling vaker wordt herhaald houdt het effect op de rimpels langer aan.

Wanneer mag ik weer sporten?
Om te voorkomen dat Botuline toxine zich verspreidt, moet u druk op het behandelde gebied voorkomen en adviseren wij u 24 uur na de behandeling niet te sporten.

Hoe veilig is Botox?
De behandeling met Botox is veilig. Er wordt al meer dan dertig jaar in de geneeskunde met dit middel gewerkt. Botox werkt locaal en heeft geen effect op de rest van het lichaam. Als de arts kundig is en de client zich aan de nazorgadviezen houd, is de kans op verspreiding naar niet gewenste spieren uiterst gering.