ALWAYS BEAUTIFUL
BILTHOVEN

Bel ons op: 0643990667

Injectables

De meeste injectables tegenwoordig bestaan uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor en zorgt voor soepelheid en veerkracht van de huid. Naarmate men ouder wordt, neemt de produktie van hyaluronzuur af. Hierdoor wordt de huid slapper en kunnen er rimpels ontstaan. De filler vervangt het natuurlijke hyaluronzuur. De gel vormt als het ware kussentjes in de huid waardoor oneffenheden worden opgevuld.

Waarvoor gebruiken we hyaluronzuur?
We gebruiken hyaluronzuur voor het verbeteren van rimpels, het vergroten van de lippen en het terugbrengen van volume in het gelaat waar dat is verdwenen.

De Behandeling
Het hyaluronzuur wordt vlak onder het huidoppervlak geinjecteerd om de steunende collageen en hyaluronzuurlagen die zijn afgenomen te vervangen. Het ondersteunt uw huid onmiddellijk, strijkt rimpels glad en verbetert de lijnen in uw gezicht.

Meestal voelt u bij de behandeling alleen de prikjes. Op gevoelige plaatsen zoals de lippen bestaat de mogelijkheid het te behandelen gebied te verdoven. Het effect van hyaluronzuur is vrijwel onmiddellijk zichtbaar.

Hoelang hebben injectables effect?
Het effect is langdurig, maar niet permanent. Hoe lang het effect van de behandeling zichtbaar is hangt af van het huidtype, de levensstijl en de leeftijd.

Na een eerste behandeling wordt herhaling na 6 tot 12 maanden aanbevolen. Een behandeling van de lippen houdt ongeveer 6 maanden aan. Bij grote behandelingen zien we dat het effect vaak langer dan 2 jaar aanhoud.

Waarom gebruiken wij geen permanente injectables?
Permanente injectables bestaan uit stoffen die van nature niet in het lichaam voorkomen en ook niet door het lichaam kunnen worden afgebroken. Mogelijke risico’s, soms pas na jaren, zijn infecties, harde bobbels en kapselvorming rond het geinjecteerde vulmiddel.